A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великокардашинський старостинський округ
Голопристанська громада Херсонська область

Громадські слухання (гр. Танчика А.Ф.) 18 лютого 2022 р.

Дата: 21.01.2022 09:12
Кількість переглядів: 85

 

ГОЛОПРИСТАНСЬКА МІСЬКА РАДА

   ХЕРСОНСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ                   

  МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

 

 

 

 

14.01.2022

 

 

12-од

 

 

 

 

 

 

 

 

             

Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації – Детальних планів території

 

 

Розглянувши заяви гр.гр. Безуглого С.В., Бондаренко Н.Л.,           Бондаренко Т.О., Мезенцевої А.П., Мезенцевої М.І.,  Піціка В.О.,        Подлесного В.М., Риженка А.О., Риженко Ю.М., Стешакова С.В.,           Танчика А.Ф., Ярохіна Г.Г., з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації – Детальних планів території, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації:
    1. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Безуглому Сергію Володимировичу, площею 0,1237 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Шевченка, поруч з будинком № 139-а, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    2. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність          гр. Бондаренко Надії Леонідівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    3. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Бондаренко Тетяні Олександрівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    4. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Мезенцевій Антоніні Павлівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    5. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Мезенцевій Марії Іванівні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    6. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Піціку Владиславу Олександровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Миру, б/н, с. Гладківка, Херсонської області.
    7. Детального плану території частини існуючого кварталу з метою удосконалення планувальної структури, щодо впорядкування території для містобудівних потреб, з метою забудови земельної ділянки з існуючою нежитловою забудовою, яка знаходиться у власності громадянина Подлесного Віктора Михайловича, зі зміною цільового призначення з існуючої категорії 11.02 (для розміщення та експлуатації основних підсобних і допоміжних будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для розміщення будівель та споруд рибообробного цеху) на проєктну категорію 02.01 (для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд), площею 0,0881 га, за адресою:                     вул. Лермонтова, 3, м. Гола Пристань, Херсонської області.
    8. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Риженку Андрію Олександровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    9. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Риженко Юлії Миколаївні, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    10. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Стешакову Сергію Васильовичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
    11. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Танчику Анатолію Федоровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Військова, б/н, с. Кардашинка, Херсонської області.
    12. Детального плану території частини існуючого кварталу села з метою уточнення позиції ГП відносно відведення земельної ділянки у власність         гр. Ярохіну Григорію Григоровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), за адресою: вул. Зоряна, б/н, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області.
  2. Скликати громадські слухання 18 лютого 2022 року о 10.00 годині у залі засідань міськвиконкому за адресою: вул. 1 Травня, 14, м. Гола Пристань.
  3. Забезпечити оприлюднення зазначених у пункті 1 цього розпорядження містобудівних документацій:
    1. Відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – шляхом розміщення матеріалів на стенді  у  адміністративних будівлях міськвиконкому по вул. 1 Травня, 14 та по              вул. 1 Травня, 22 в м. Гола Пристань, доступу громадськості до зазначеної інформації через офіційний вебсайт Голопристанської міської ради.
    2. Старостам Гладківського, Великокардашинського, Новозбур’ївського, старостинських округів – на офіційних вебсайтах та стендах адміністративних будівель старостатів.
  4. Загальному відділу міськвиконкому (начальник Дробоженко С.М.) забезпечити прийняття та реєстрацію пропозицій громадськості до проєктів містобудівної документації, зазначених в пункті 1 цього розпорядження, протягом визначеного  у повідомленні терміну про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості – в період з 17 січня 2022 року           до 17 лютого 2022 року включно.
  5. Секретарю міської ради Каракіній В.К.:
    1. Оповістити Голопристанську міську територіальну громаду через засоби масової інформації про час і місце проведення та питання, які виносяться на громадські слухання, не пізніше як за 10 днів до їх проведення.
    2. Про результати громадських слухань інформувати жителів міської територіальної громади у десятиденний термін після їх проведення.
  6.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Каракіну В.К. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Лінник С.Г.

 

 

Міський голова                                                                            Олександр БАБИЧ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора