A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великокардашинський старостинський округ
Голопристанська громада Херсонська область

Громадські слухання щодо детальних планів гр.гр. Ільїної Л.В., Скакун Н.В., Скакун О.М., Черкасової Г.О.

Дата: 24.05.2021 13:53
Кількість переглядів: 216

ГОЛОПРИСТАНСЬКА МІСЬКА РАДА

   ХЕРСОНСЬКОЇ   ОБЛАСТІ

 

                     РОЗПОРЯДЖЕННЯ                   

  МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

 

 

 

 

17.05.2021

 

 

142-од

 

 

 

 

 

 

 

 

             

Про    проведення    громадських     слухань

щодо    врахування  громадських    інтересів

під час розроблення проєктів містобудівної

документації – Детальних  планів  території

 

 

Розглянувши заяви гр.гр. Ільїної Л.В., Скакун Н.В., Скакун О.М., Черкасової Г.О., з метою врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту містобудівної документації – Детального плану території, відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою  Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації:

1.1. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Ільїній Лідії Вереміївні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового  будинку,  господарських  будівель   і  споруд  із земель житлової та громадської забудови, за  адресою: вул. Нова, б/н,  с. Велика Кардашинка, Херсонської області.

1.2. Детального  плану території відносно відведення земельних ділянок у власність гр. Скакун Надії Володимирівні, орієнтовною площею 0,2500 га, та гр. Скакун Олені Миколаївні, орієнтовною площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, розташованої за адресою: вул. Українська, поруч з будинком за № 21, с. Рідна Україна, Херсонської області.

1.3. Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Черкасовій Ганні Олександрівні орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських  будівель   і  споруд  із земель житлової та громадської забудови, за  адресою: вул. Кардаша, 14-а, с. Мала Кардашинка, Херсонської області.

 

2

 

         2. Скликати громадські слухання 22 червня 2021 року о 10.00 годині у залі засідань міськвиконкому за адресою: вул. 1 Травня, 14, м. Гола Пристань.

         3. Забезпечити оприлюднення зазначеної у пункті 1 цього розпорядження містобудівної документації:

3.1. Відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва виконавчого комітету міської ради – шляхом розміщення матеріалів на стендах  у  адміністративних   будівлях   міськвиконкому  по  вул.  1 Травня,  14  та  по  вул. 1 Травня, 22 в м. Гола Пристань, доступу громадськості до зазначеної інформації через офіційний вебсайт Голопристанської міської ради.

3.2. Старостам Великокардашинського та Гладківського старостинських округів – на офіційних стендах адміністративних будівель старостатів.

4. Загальному відділу міськвиконкому (начальник Дробоженко С.М.) забезпечити прийняття та реєстрацію пропозицій громадськості до проєктів містобудівної   документації,   зазначених   в   пункті   1   цього  розпорядження,

протягом визначеного у повідомленні терміну про початок процедури розгляду та   врахування   пропозицій  громадськості – в період з 21 травня 2021 року до 21 червня 2021 року включно.

5. Секретарю міської ради Каракіній В.К.:

5.1. Оповістити Голопристанську міську територіальну громаду через засоби масової інформації про час і місце проведення та питання, які виносяться на громадські слухання, не пізніше як за 10 днів до їх проведення.

5.2. Про результати громадських слухань інформувати жителів міської територіальної громади у десятиденний термін після їх проведення.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на секретаря міської ради Каракіну В.К. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Лінник С.Г.

 

 

Міський голова                                                                             Олександр БАБИЧ  

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора