A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великокардашинський старостинський округ
Голопристанська громада Херсонська область

Новини

День Єднання!!!

На території Великокардашинського старостинського округу пройшла Всеукраїнська акція День Єднання!!

14:52 16.02.2022

Водохреща 2022 !

19 січня в Україні відзначають велике церковне свято, Водохреще. Тоді завершується цикл різдвяно-новорічних свят. Вважається, що саме в цей день Іван Предтеча охрестив Ісуса в річці Йордані, тому і саме свято має ще іншу одноіменну назву — Йордан. За традицією, на Водохреще освячують воду й окроплюють нею домівки, а також занурюються в ополонку з крижаною водою. Вважається, що вода на Водохреща має цілющі властивості: "змиває" все недобре та загартовує організм. Занурення проходить у спеціально відведених місцях (ополонках), які попередньо освячують. Також у храмах освячується вода, якою вдома освячують житло та тримають як цілющу до Водохреща наступного року.

15:35 19.01.2022

Сьогодні в Україні відзначають День пам’яті захисників донецького аеропорту, яких за мужність та неймовірну стійкість називають кіборгами. “Кіборги” вистояли, не встояв бетон”, – фраза, яка увійшла в історію разом із подвигом українських бійців.

Наш односельчанин - Поляков Євген Олександрович брав участь у обороні Донецького аеропорту.Нагороджений нагрудним знаком "За оборону Донецького аеропорьту" та медаллю "Захисник України" за оборону Донецького аеропорту ( посмертно). Вічна пам'ять всім, хто віддав своє життя за Україну!! Пам'ятаємо!!!!!

08:54 16.01.2022

Підведення підсумків роботи нашої громади.

Шановна громада. Пройшов рік нашої спільної роботи в новому форматі, в складі Голопристанської об'єднаної громади.Тож разом з квартальними комітетами підведемо підсумки нашої роботи, висвітлимо проблеми, які існують в наших селах. 

15:07 14.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора